Допоможть скласти рекламу до твору чарл шоколадна фабрика. СРОЧНО!!!

Допоможть скласти рекламу до твору чарл шоколадна фабрика. СРОЧНО!!!

Задать свой вопрос
1 ответ

Це завдання спрямоване на визначення головно думки твору "Чарл шоколадна фабрика" Р. Дала.

    

        Чарл шоколадна фабрика - чарвна казкова повсть Р. Отдала, що розповда про подорож малого Чарл на шоколадну фабрику загадкового мстера Вонки. Головна думка твору досить повчальна та моральна: людина з особливими духовними цнностями, глибоким внутршнм свтом завжди ма перевагу перед хитрстю та ненажерливстю.

          Твр насичений рзномантними образами. На сторнках казки читач знайомиться з Августом, улюблене занняття якого пости; з розпещеною примхливою Верукою; з хлопчиком Майком, що не може жити без телевзора. Контрастом до всх цих образв вситупа Чарл Бекет малий з небагато родини, який надлений щирстю, теплотою, смиреннстю та милосердям.

        Саме завдяки свой порядност та вр у мрю головний герой зрива джек-пот, здобувши прихильнсть власника фабрики. сторя дуже повчальна. Навть у таких отчизнах, як на перший погляд здаються благополучними, де дти вкусно нагодован, гарно одягнен та мають грашки, бувають проблеми. Головне  у вихованн дитини не фнансов радощ, а любляч батьки, як можуть дати дитин належне виховання. Саме тод дитина виросте здоровою, щасливою, успшною та психологчно стйкою особистстю.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт